December 04 2025 23:13:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Beta patch 1.07.18301
clone9cz
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover BETA PATCH v.1.07.18301 - 29.6. 2012
Prověřil jsem obsah a patch přepisuje všechny soubory z 1.06.17582 včetně dore.dll fixu, předešlé beta verze lze tedy při čerstvé instalaci vynechat. (jediný snad problém by mohl být, že se nevytvoří nějaké datové struktury při nespuštění 1.06)

Ještě není dokončené readme. Při instalaci se má postupovat dle instrukcí z předešlých beta patch http://www.cliffs...ych_zaplat
Upravil/a clone9cz dne 30-06-2012 10:46

http://www.wwii-illusion.net
clone9cz
Musim říct, první dojem špatnej, první spuštění s korektním vypnutim (jako součást instalační procedury) hapalo, druhé OK.
Na ATAGu se ale začly dít věci, Jedena vlna bombardérů za druhym, žádný patnáctiminutový pauzy mezi náletama, na ostrovy se hrnul jeden nálet za druhym (dvě formace směr Anglie a jedna vracející se, BoB to ale ještě není), minimálně třikrát tak víc bombrů než jsem kdy viděl předtím na jakékoliv online mapě kanálu, do nastavení jsem nešáh. A co mě překvapilo ještě víc ? Na Core 2 Duo 2.66 jsem si nahrál 10GB videa v polovičním rozlišení 960x600. FPS šlo dolu až při výšce pod 500m, jinak 25+ i s nahráváním na "extra" SSD.
Vylítal jsem tedy 300 litrů, mám 1.5 sestřelu a krásné přistání do peřin.
Cibul, zruš dovolenou a děti pošli do internátu i s ponorkama.
Upravil/a clone9cz dne 30-06-2012 12:39

310_cibule
Seru na vás, seru na Cod. Grrrrrrrrr. Vyděšený Nemaj kouska slušnosti, vydat patch v den, kdy dětem začínají prázdniny. Seru na 1C.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Robo
clone9cz napsal:
Musim říct, první dojem špatnej, první spuštění s korektním vypnutim (jako součást instalační procedury) hapalo, druhé OK.

Toto sa mi stavalo, ked som preplacol predoslu betu touto betou. Vsetko islo, ale mal som launcher crash ked som vysiel z misie a chcel pustit inu. Teraz po spravnej instalacii (overenie integrity suborov, cache etc.) uz vsetko OK. Hurricane som este neskusal, ze vraj nejde nastartovat.

clone9cz napsal:Na ATAGu se ale začly dít věci, Jedena vlna bombardérů za druhym, žádný patnáctiminutový pauzy mezi náletama, na ostrovy se hrnul jeden nálet za druhym (dvě formace směr Anglie a jedna vracející se, BoB to ale ještě není), minimálně třikrát tak víc bombrů než jsem kdy viděl předtím na jakékoliv online mapě kanálu, do nastavení jsem nešáh.

Moze to by tym, ze ATAG okamzite presli na beta bez testu.

310_cibule
Viděl jsem na 1C nějaké video, n a němž hnusně vyskakovaly/načítaly se stromy při letu nad zemí. Tohle to prý spraví.

Change your forest setting, restart the game and the problem should go away. You can revert to your usual settings after that.

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

nechy
clone9cz napsal:
Na ATAGu se ale začly dít věci, Jedena vlna bombardérů za druhym, žádný patnáctiminutový pauzy mezi náletama, na ostrovy se hrnul jeden nálet za druhym (dvě formace směr Anglie a jedna vracející se, BoB to ale ještě není), minimálně třikrát tak víc bombrů než jsem kdy viděl předtím na jakékoliv online mapě kanálu, do nastavení jsem nešáh. A co mě překvapilo ještě víc ? Na Core 2 Duo 2.66 jsem si nahrál 10GB videa v polovičním rozlišení 960x600. FPS šlo dolu až při výšce pod 500m, jinak 25+ i s nahráváním na "extra" SSD.

Hmm hezké až na jeden detailÚsměv Jsem noob takže i když se mi povede krásně odstartovat (smrt v očích trhání kniplem po odlepení a modlení se abych se nerozsekal) tak stejně nikdy nenajdu nicÚsměv Proste zadnej bombardérSmutný a to startuju z Hawkinge kde si říkám že to bude masakr Smutný a to se jako rozhlížím fakt neustále ( přeci nenechám nácka mě překvapit ze zaduÚsměv

WT_Pedropan
310_cibule napsal:
Viděl jsem na 1C nějaké video, n a němž hnusně vyskakovaly/načítaly se stromy při letu nad zemí. Tohle to prý spraví.

Change your forest setting, restart the game and the problem should go away. You can revert to your usual settings after that.

Keca. To nefunguje...

http://www.wtigers.org/
WT_Flan
nechanaa napsal:
clone9cz napsal:

Hmm hezké až na jeden detailÚsměv Jsem noob takže i když se mi povede krásně odstartovat (smrt v očích trhání kniplem po odlepení a modlení se abych se nerozsekal) tak stejně nikdy nenajdu nicÚsměv Proste zadnej bombardérSmutný a to startuju z Hawkinge kde si říkám že to bude masakr Smutný a to se jako rozhlížím fakt neustále ( přeci nenechám nácka mě překvapit ze zaduÚsměv

No ale to je jasne. Šklebící se Modri uz vedi, ze mimo to, ze to nefunguje tam nejak zapomneli dat tudletu..., no hru na BoB Šklebící se

nechy
Také mmáte problém že to furd hází critical error?

TonyG
Prolit sem ofiko forum,nekdo pise zlepseni fps po posl. patchi, nekdo zas ze je to furt stejny.Jak to teda ted vypada? hlavne ten stuttering nad zemi by me zajmal.Dik za info.
Upravil/a TonyG dne 04-07-2012 21:06

Pepe
TonyG napsal:
Prolit sem ofiko forum,nekdo pise zlepseni fps po posl. patchi, nekdo zas ze je to furt stejny.Jak to teda ted vypada? hlavne ten stuttering nad zemi by me zajmal.Dik za info.

Musíš si to nainstalovat, jinak na to nepřijdeš. Každý má jiný PC. Předposlední Patch mě vyhovoval a ten poslední mi spůsobuje mikro trhání a snížení FPS, hlavně v mracích a to jsem instaloval podle návodu. Aspoň já to tak registruji. Musím se přilepit k zaměřovači aby to přestalo a nerušilo. Kromě novinek o kterých píší zde odborníci se změnil předstřel a trefím kulový. Zbýhavost střel tam neregistruji (u Huriho), jen se posouvají vodorovné čáry na zaměřovači. To ale nevím jak to ve skutečnosti je. Bfka nějak stoupají pro mne neskutečně a vždy se ti dostanou za ocas. Letadla s vyšším Oct. nenastartuji. Vyskakování stromu a mizení jim snad poradil diletant. Možná by to bylo vhodné na vzdálenost tak 50 Km. Je tam stále to třepotání stínu stromů které má evokovat snad živost a reál? ale zdá se mi to zbytečné. Možná při přistávání a nízkým přeletem to má smysl. Myslím že dali stromy od silnic dále a některé jsou širší, takže to vypadá lépe atd atd. Je to ale můj dojem. Takže nainstaluj a vzhůru na Clondike.p

clone9cz
TonyG napsal:

Shuttering není subjektivné dojem, dá se měřit, proč to neměříte ?
Ve Frapsu jde o frametimes.

Vyskakování stromu a mizení jim snad poradil diletant.

Tomu se říká optimalizace, že ... na výběr bylo mezi nějakými stromy a žádnými.

Letka13TD_Luky
Takže nainštaloval som 1.06.17582 a prestalo mi fungovať vyhladzovanie a čeština.
Všetko som povyhadzoval , teda len to čo sa CoD týka a len z počítača. Teraz to znova nainštalovávam /disketa + automatická aktualizácia cez steam/. Chápem to dobre, že potom stačí 1.7.18301/1.6. môžem vynechať/ a mám to najnovšie čo je? Ak áno, bude tam treba znova stiahnuť a vložiť do korenového priečinka vyhladzovanie a češtinu. Ak áno vie sem prosím niekto dať aktuálne linky na vyhladzovanie a češtinu? Vďaka.
Luky

WT_Horrido
clone9cz napsal:
Tomu se říká optimalizace, že ... na výběr bylo mezi nějakými stromy a žádnými.

A já myslel že je to amatérismus, a ona je to optimalizace.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Napsal jsem mu jen můj pocit, protože nikdo nepsal. A taky, aby si to nainstaloval a vyskoušel sám. Vyskakování stromů se nepovedlo a aby to právě nedělalo bordel. Nad krajinou mám 45-50 fps a vnímám takové bleskové trhání. Navíc se tam vykytují takové skvrny jako poletující konfety. Myslím že frame time s tím trháním nemá nic společného. Ale chápu to, že chtěli aspoň něco vydat a testnout abychom se tak nevzájem oplodňovali Šklebící se p

310_cibule
Hele, to vyskakování stromů Vám dělá v off-line, v on-line či v obou?

Já jen že jsem byl teď kvůli něčemu na cca. dvě hodiny doma u lítacího PC. Stihl novou čistou instalaci CoD, na ní nový betapatch a pár minut letu v off-linu (pak už děti řvaly, že je ser.. a chtěly zpátky na chatu). Stromy mi v off-line nevyskakují, jsou vidět bůhvíkam.

Není ani třeba zálohovat configy, steam si moje konfigurace pamatuje.

Pepe
Někdy to dá pookoj a zase se to objeví. Les je např. vidět a postupuje s letalem přes něj stín. Copak to, ale mě to zřejmě nesedí a mám někde zádrhel. Byl jsem na síti Repka Dogfight-1, je to takové maso, sundají tě a můžeš hned do hry. Tam mi to poskakuje tak nervozně, že nejsem schopen zasáhnout letadlo i kdy je předemnou 50m a on v poklidu stíhá kolegu. Už tam raději nepáchnu. Je to hrozný pocit když ten den nikoho nezabiješ Šklebící se

Valec
Dano10 napsal:
Takže nainštaloval som 1.06.17582 a prestalo mi fungovať vyhladzovanie a čeština.
Všetko som povyhadzoval , teda len to čo sa CoD týka a len z počítača. Teraz to znova nainštalovávam /disketa + automatická aktualizácia cez steam/. Chápem to dobre, že potom stačí 1.7.18301/1.6. môžem vynechať/ a mám to najnovšie čo je? Ak áno, bude tam treba znova stiahnuť a vložiť do korenového priečinka vyhladzovanie a češtinu. Ak áno vie sem prosím niekto dať aktuálne linky na vyhladzovanie a češtinu? Vďaka.
Luky
Ano posledni beta patch je 1.7.18301 ktery musis nainstalovat rucne.U beta patche nebudes mit cestinu muzes si vybrat rustinu nebo anglictinu.A vyhlazovani tam nikdy nejak moc neslo.Jestli mas Nvidii tak si tam zapni FXAA a ve hre vyhlazovani vypni.

Valec
S tema stromama je to nejak dojebane.Pri nalogovani na ATAG mam stromy uplne normalni ale asi po 20 min.se ztrati a vykreslujou se jak popisujete.A propo zase mam o dost mensi FPS a launcher exe mam stejny jak v predchazejici bete.To znamena ze to sem tam spadne ale za dlouhou dobu.
Upravil/a Valec dne 05-07-2012 20:29

Valec
Robo napis na 1C ze zamerovac jde videt i kdyz se vyhnes z kokpitu.To znamena cumim kolem bocniho okna a vidim zamerny kriz.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

38,683,399 návštěv