To nie je celkom pravda, prvy hromadný let sme absolvovali v Hurricanoch. To sú tie kraksne s terčami, aby sa dalo lepšie na ne mieriť smiley, a dokiaľ nás všetkých nezostrelil launcher.exe tak to bolo super. A odsrali to Junkersy 88 ak si dobre pamätám, išlo ich dole tuším osem.
Pravdu díš Příteli, málem bych zapomněl. Mimochodem jsem čekal že se jako milovník strojů s kokardami, ozveš jako prvý
To vies, kokardy... to je moje Zvlast ked ich vidim v REVI
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
zdravim mozna pisu do spatne sekce ale predevcirem jsem si koupil IL-2: Cliffs of Dover avsak kdyz ji spustim tak se mi vzdy seka na jakekoliv nastaveni grafiky, procesor mam intel i5 , grafiku nvidia gt 525m. nikde jsem nenasel podobny problem nevite cim to muze byt popripade jak problem vyresit . dekuji
Sklibore, pokud se nemýlím tak grafika gt 525m je použita v noteboocích a pokud tomu tak je, bojím se že to není dostatečný výkon pro tuto nenasytnou hru.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
JJ, skutečně vydařená akce. Hromadný start bez slideshow a stutteringu, nálet celé grupy Štuk (cca 10-12), následná likvidace hejnem Spitfirů, kvůli neexistujícímu coveru, prostě paráda. Battle of Britain jak vyšitá! .
To se hned taknepoštěstí.
Upravil/a Jara4 dne 11-10-2012 14:27
Skvělá zábava, díky všem. Mohli bychom z toho udělat pravidelný středeční polet.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Taky mě včera překvapilo, že to při startu ani následném letu nezlobilo.
Obzvlášť při startu, kdy na málo plynu štuky "čudí" - vůbec se to nesekalo.
Jen jsem zkuošel nahrávat a komplet se mi rozhasilo připojení.
Musel jsem se rychle znovupřipojit a pak už to bylo dobré.
A k situaci po náletu - byli jsme děsně rozházení, navíc i ty pidiskupinky, co zbyly, se vlastně roztrhaly. A za situace, kdy třebas mě střelec vůbec nestřílel (a to jsem občas letěl i rovně, především pak ke konci) je to pro Spity prostě vraždění neviňátek...
Ale i tak to bylo dobré :)
Příště ještě pět doprovodných stíhačů z řad WT a bude to paráda :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Me to jelo krasne plynule az nad cil, kde jsem spadl do 5ti fps musel jsem klesnout do 1000 m abych ho vubec nasel. Pak jsem klouzavym letem odhodil a v ten okamzik zase plynulost sama. Tak sem s olejem na kabine odhanel spitfiry dokud si jeden nenasel me, pak jsem se behem chvile houpal pod hedvabim stejne jak ostatni
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.