May 18 2024 10:26:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
COOP..PQ18 NEPOTOPEN !!!
mha
Mno pěkná akce Petrasi!

Sea Hurricany startovali až po cca 20ti minutách, čekání nám zpříjemnil náletem kondor, který byl velmi důrazně zahnám flakem.

Po startu nás dost dlouho otravovali laggy a proto jsme se samostatně přesunuli nad konvoj, který velmi brzy navštívili Ju88 a střemhlav si odbombardovali. Nepodařilo se mi žádnou zachytit a tak jsem se vrátil nad konvoj, s tím že si počkám na He111....

Za chvilku někdo hlásí He111 od čela konvoje, tak hurá tam. A právě v pravý čas! Letí spořádaně proti mě a tak jsem si vybral vedoucí stroj a z přední polosféry ho krásně zasahuji. Kouří z křídel a srdnatě se brání. Inkasuji do kabiny a jsem zraněn, přesto jde dolů... Zbytkem munice jsem ještě poškádlil jeden He111, on mě také a tak se již definitivně obracím a letím přistát.

Letadlovou loď jsem našel přesně tam kde měla být, sedám v pořádku a hurá do lodní nemocnice... Šklebící se

Nárokuji jeden He111 jako jistě sestřelený... Úsměv
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
 
j4ck41
taky neco ode me:

pocatecni pohoda na palube byla brzy preruseno bouchanim flaku kdyz se u konvoje objevil nemecky dvoumotor ... kdyz ho flak nesestrelil a presouval se za lod zacali jsme se mirne desit ze nas de zvulchovat ale byl to IA Condor jakej si odletel nekam do pryc ... po startu jsme se pokouseli ve warpu zformovat, ale pak jsme to vzdali a navic se objevili JUcka ... sem si ani poradne nevystrelil a zase zmizeli ... potom se od jihu objevila formace 111 ... HO na posledniho se vyplatil ... Tjurma bez ovladani a po chvili vyskocil ... pronasleduji dalsi dve 111. kdy utocim na Clonaka a Permon se toci za mnou Mrknutí ... Clonaka nakonec "posilam" k zemi ajdu na Permona, stipu mu ovladani ve chvili kdy jedna jezbloudila kulka stipe moji smerovku, Permon vyskakuje ... v okoli zadny cile rozhoduju se pro navrat, ale vyskytla se mensi navigacni chybicka, kdy jsem reku ve ctverci AT23 zamenil ze ctverec AX22 (kdy by taky rek, ze je honim tak dlouho, ze?) a hledam letadlovku cca 15-20 km zapadne nez skutecne byla ... nakonec letim k pevnine a pristavam v Severomorsku.

Dobra akce to byla Mrknutí
 
1stCL_Pospa
Jojo tohle byla super Petrasovina Mrknutí Po startu se pouštím se svým plovákem nad moře a ejhle na východě si něco podávají flaky. Ladím rádio na mého spoluprůzkumníka Kurtise a po domluvě se vydávám tím směrem. Objevuji konvoj ... hrabu se pod palubkou a vytahuji zaprášenou enigmu Úsměv nastavuji válečky a odesílám zprávu útočným svazům Šklebící se Kroužím si vesele nad konvojem počítám lodičky a kumuly nad cílem. Ani stopa po nepřátelském letectvu. Přilétají junkersy v prapodivných neformacích si vybírají cíle. A hle najednou jsou tu hurrikany. Žádám (majitele akce) o povolení k útoku se svým neohrabaným "aradem" (momentálně nejlépe vyzbrojeným letounem akce). Hurrikany lítájí jak na přehlídce a nekoukají do těch megazrcadel nad kabinou. (teda Jirka Valhera se tam určitě koukal ale jen proto aby se přesvědčil že mu kukla nerozcuchala ofinku a letecký brejle nedělají kruhy kolem očí) Rámuju si jeho sea hurriho v mírné levé stoupavé. Krátká dávka a nýty jeho letounu rozežrané slanou mořskou vodou řekli dost. Velitelství mě odvolává z akce a fakt nemůžu za to že jsem při návratu potkal ještě tu dvojici hurrikanů s mým kamaraden od 1stCl. Vyděšený Sedám si zpět do svého doku uvazuji kanoe a jdu na čaj s dobrým pocitem že do ruska jistě dojelo o pár přikrývek a ešusů méně. Velké vítězství je jistě na dosah ...říkal to přece ráno vůdce v rádiu Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Pospa dne 14-09-2007 07:50
 
http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Kurtis
E CL_Punkey napsal:
... (promiň Kurtisy Úsměv ) ...

No to ti teda neprominu. Co je to kua za gramatiku? Zavedl bych pro Liony povinně i češtinu. Vyděšený
 
3BAP_Cassius Chaerea
Nastartoval motory-zamknul kolečko-vzlétnul-udělal okruh-začal stoupat-přiletěl k cíli-střemhlavě zaútočil na obchodní loď typu "liberty"-spláchnul posádku do moře z pravoboku i z levoboku- zamířil dom-uviděl dva junkry jak jdou za nima hurýci-přiletěl k nim aby si tu švandu taky užil- hurrýky předletěl-hurýci se na to vys*ali a otočili to-zklamán sem zaujmul sestavu-potvrdil vedoucímu že sme blízko letiště-přistál-vypnul motory.

Pěkná speckaÚsměv.
 
1stCL_Punkey
bigjirka napsal:
E CL_Punkey napsal:
... (promiň Kurtisy Úsměv ) ...

No to ti teda neprominu. Co je to kua za gramatiku? Zavedl bych pro Liony povinně i češtinu. Vyděšený


[img]http://img514.imageshack.us/img514/7758/smajlik286dt5.gif[/img] is not a valid Image.
 
311_Tjurma
Sehr schoen to bylo. Lagy nakonec ustaly a letelo se krasne a pak najednou diry v kabine cervena obrazovka a kormidlo s kridelky v prdeliCool Jeste jsem zkusil zaridit si pomoci motoru, ale ta sklenena rakev na to moc nereagovala. A protoze kurs byl znacne nepriznivy, jeste chvili a pres pol bych doletel do Ameriky, tak jsem radej vyskocil.
Ale supr akce, konecne peknej masakr se vsim vsudy. Jen tak dalMrknutí
 
CR_PETRAS
Podle vašich ohlasů pánové se coop líbil.Mrknutí

Teď přemýšlím,jak to udělat aby můj další počin nezapadl v průměru Smutný

Jestli ten pocit z akcičky nenasadil laťku moc vysoko.

Uvidíme !!!

Dotázek...Jak se piloům líbily "podružné" efekty ve stylu přelet,přistávání letounů..ponorka nepřítele u konvoje atd.Je to myslím celkem oživení hry,alespoň v úvodu...ale na druhou stranu si myslím,že po tom co tyhle AI efekty skončili / nechal jsem je v editoru popadat případně sednout se hra velice "lagisticky" uklidnila.

Používat efekty či ne ??? To je oč tu běží.

Přeci jen narodit se v řadě za sebou,odlétnout z bodu A do bodu B tam se seřezat nebo vodbombit a domů je tak nějak o ničem.Chce to tam vnést trošku "Ducha a Neznámo"...tak si to alespoň představuju já.

Nebude to hned (nechci to uspěchat) ale něco zase splácám. Mrknutí

Budu se snažit tu laťku zase trošku pošoupnout.

P.S. Myslím,že když se rezolutně dohodnou DEFAULT SKINY ,znamená to DEFAULT SKINY !!! Mohlo nás to pár úvodních lagfestů zbavit.Ti koho se to týká vědí.To jen pro příště.

HOJ a HOWGH !!! Mrknutí
 
http://avionika.webpark.cz
3BAP_Cassius Chaerea
CR_PETRAS napsal:
P.S. Myslím,že když se rezolutně dohodnou DEFAULT SKINY ,znamená to DEFAULT SKINY !!! Mohlo nás to pár úvodních lagfestů zbavit.Ti koho se to týká vědí.To jen pro příště.

HOJ a HOWGH !!! Mrknutí

To si zařizuje host ten vypíná a nebo zapíná možnost skinůMrknutí. Páč já vždy jen se skinama, bez nich je to naprosto o ničemVyděšený.
 
GC3_Chroust
No vzhledem k tomu ze He111 leteli 90% cesty tam diky lagum asi kilak od sebe, tak bych byl asi pro zjednoduseni, pac treba tohle me osobe zkazi zazitek mnohem vic, sem se tesil na tesny formacky a toho jsem si uzil asi dve minuty na zacatku Smutný

Jinak Cass je hnup Vyděšený Proste musis pocitat s tim ze i kdyz to 2x reknes a 3x napises ze to i tak neudela, takze fakt na tvrdo vypinat Mrknutí

Kazdopadne PETRAS diky.
Upravil/a GC3_Chroust dne 14-09-2007 10:07
 
310_Gringo
S těma podružnýma efektama těžko říct.Sedím v He-111 na letišti a 2 ju-52 mi hučí nad hlavou.Srdce poskočí,člověk má větší pocit že je "tam".Pak start a cesta k cíli.111tky tancujou jak vožralý dervišové.To celkovej dojem dost kazí.Ale pak nabíráme kurz na konvoj a najednou:Hele ponorka,co tu dělá?Hlášená nebyla....Člověk frčí na konvoj a neví co ho čeká protože mapa "žije".Atmosféra houstne.Jsem pro zachování těchto věcí ale nejspíš by to chtělo výkonější stroj kterej to potáhne.
 
3BAP_Rohlos
GC3_Chroust napsal:
Jinak Cass je hnup Vyděšený Proste musis pocitat s tim ze i kdyz to 2x reknes a 3x napises ze to i tak neudela, takze fakt na tvrdo vypinat Mrknutí


Jenže Cass měl defaultní letní noční skin east frontu na svojím jůčku...

Já si tak stojím za skinama a myslím, že sposta lidí taky. Není přece problém ty skiny natáhnout do serveru, pokud se předem pošlou.
 
GC3_Chroust
Rohlos stuj si kde chces, ale kdyz ti organizator akce rekne at si beres defaut tak je slusnost si ho vzit, az neco budes pripravovat ty a reknes at si vezmem co chcem tak ok Vyděšený
 
57thMH_Edison
Zdar. Omlouvám se za včerejší neúčast ale včera okolo 19:00 jsem si vykloubil pravé rameno a strávil nějaký čas ve špitále. Bye bye Edi
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ
 
3BAP_Rohlos
Jo Petrasi, moc hezká akca. Při startu s Ju-88 nám nad hlavou proletěl Condor, kterej se vzápětí rozmáznul o nějakej kopeček před náma. Asi měl černý svědomí...(Žeby repete Hlavy 22??)

Let tam hezkej, drželi sme se pohromadě až najednou mě Cassius odwarpoval na druhou stranu světa (podle kurzu, který nabral bych řekl Indočína, nebo tam někde). Nakonec jsme se ale dali dohromady a jdeme na útok.

Nějak sem si ale Jučko neosahal před tím a spoléhal jsem se na vyspělou techniku vybírání střemhlavého letu jakou má štuka. A hle co mě čekalo. Z měho velkoněmeckého letadla se stala zřejmě nejrychleší velkoněmecká ponorka...

A tak skončilo jednání číslo PQ 18 o malém sovětském soudruhovi...

Díky Petrasi, efekty a všechno kolem zmáklý parádně.Mrknutí

P.S. S tím novým stylem coop misí by to nebylo špatný, třeba něco jako kyvadlovej let, nebo sekundární dodatečnej cíl (neobvyklej), atd..
 
3BAP_Rohlos
GC3_Chroust napsal:
Rohlos stuj si kde chces, ale kdyz ti organizator akce rekne at si beres defaut tak je slusnost si ho vzit, az neco budes pripravovat ty a reknes at si vezmem co chcem tak ok Vyděšený


Měli jsme defaultní skiny všichni, protože to Petras chtěl. Nevím kdo neuposlechl, ale my jsme to nebyli.

Cass a já jsme to mysleli pro jiné akce než byla zrovna tato.
 
GC3_Chroust
3BAP_Rohlos napsal:
GC3_Chroust napsal:
Rohlos stuj si kde chces, ale kdyz ti organizator akce rekne at si beres defaut tak je slusnost si ho vzit, az neco budes pripravovat ty a reknes at si vezmem co chcem tak ok Vyděšený


Měli jsme defaultní skiny všichni, protože to Petras chtěl. Nevím kdo neuposlechl, ale my jsme to nebyli.

Cass a já jsme to mysleli pro jiné akce než byla zrovna tato.


Jo chapu, ja jen ze ten malej pytlik prudil ze ma jinej skin Šklebící seŠklebící se
 
3BAP_Rohlos
GC3_Chroust napsal:
3BAP_Rohlos napsal:
GC3_Chroust napsal:
Rohlos stuj si kde chces, ale kdyz ti organizator akce rekne at si beres defaut tak je slusnost si ho vzit, az neco budes pripravovat ty a reknes at si vezmem co chcem tak ok Vyděšený


Měli jsme defaultní skiny všichni, protože to Petras chtěl. Nevím kdo neuposlechl, ale my jsme to nebyli.

Cass a já jsme to mysleli pro jiné akce než byla zrovna tato.


Jo chapu, ja jen ze ten malej pytlik prudil ze ma jinej skin Šklebící seŠklebící se


Ještě mu nikdo neudělal BAPáckej skin na jůčko noMrknutí
 
Kurtis
Jak jsem psal, mě se právě nejvíc líbily ty vedlejší efekty při startu.

Vyjel jsem z boxů a málem jsem to napral do lodi, která mě asi htěla taranovat.
Ujedu pár metrů, na tacháči už skoro kilo, chci začít přitahovat a na devátý mi prosvištěla "Tante Ju" na kánoji.

Pak už to byla klasika, protože nad svaz jsem nemohl - tam jsem měl FPS tak 0.3 a méně.
Ale těžko říct, zda to bylo těmi efekty .....
 
j4ck41
okolni efekty by asi stalo za to nechat ... pokud se neprokaze ze by meli vliv na to warpovani ... ten Condor u konvoje hned na zacatku mapy zpusobil mezi palubnima letcema docela pozdvizeni a malem nas donutil odstartovat o nekolik minut driv nez bylo planovano ... ponorky kousek od konvoje taky bylo docela prekvapeni ... mozna bych ale dal priste AI "efektovym" letounum radiovej klid
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 22:10
2 z 16 snad to stihnu na termín. Ale ty pruhy jsou děs.

15-05-2024 21:49
Nesnáším proužky o šířce 46 cm! Děs. A ani jeden to nemá stejně!

09-05-2024 09:43
Thou shalt not bear false witness.

08-05-2024 22:45
A nebo naopak? Takove "you" je i pro jednotne cislo a preklada se jako "ty"?

07-05-2024 20:34
Angličané si jenom vykají. Takove "you" je i pro množné číslo. Tedy v češtině se vždy překládá jako "vy".

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

34,901,853 návštěv