May 18 2024 06:14:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Vylepšení vzhledu, optimalizace nastavení
Alin
Ano, protože to je vlákno o vylepšení vzhledu a optimalizaci nastavení, tak tu neřešte vylepšení vzhledu a optimalizaci nastavení. Vyměňte si telefony a řeště to mobilně.... Cool nebo si mužete dopisovat.
(to je fakt mazec.. na to sem se musel zježit, sorry)
 
clone9cz
Nepřeháněj to zase, taky by se tu jednou mohl řešit nákup grafiky, počítače a nebo monitoru.
 
http://www.wwii-illusion.net
Baron
Ahoj lidi,

možno to niekomu pomôže:

http://forum.1cpu...hp?t=36310 a o niečo podrobnejšie http://simhq.com/...r_ROF.html - tu pozrite až druhú stranu Úsměv, hlavne okolo tohoto prispevku (je to dole na druhej strane) od uživateľa s nickom LASER:

"FXAA is *not* SweetFX - they are incompatible as far as i know.

Now if you want to load settings from "SweetFX_by_CeeJay.dk SMAA_PRESET_ULTRA using Les Neutral6 Settings.zip" ( link ), you will just have to:

1. Unzip the archive to some folder
2. In FlightFX, have your CloD game profile selected (current, active)
3. Go to second tab, and hit "Load From" and point it to the "SweetFX_settings.txt" file FROM THE FOLDER EXTRACTED AT STEP 1 (this contains Les Neutral6's modifications).

You just modified the active preset for the CloD profile with the loaded data from that archive (Les Neutral6's).

To check, the split screen option at bottom should be disabled, yet set to 3.

Now i understand why your previous confusion about SMAA_PRESET_ULTRA: even if the name of this zip archive uses this SMAA_PRESET_ULTRA word, if you look inside the injector.ini in the archive, you will see that it is actually set to SMAA_PRESET_CUSTOM. So it's ULTRA in a metaphoric way
In my understanding, only using SMAA_PRESET_CUSTOM enables custom settings (on the second tab )."

O čo ide? Je to GUI pre SweetFX, veľmi užitočné pre tých, čo nechcú nahrávať súbory do adresára CLOD a navyše poskytuje možnosti priamej editácie, úravy grafiky, ostrosti atď atď atď. Ide vlastne o pomôcku pôvodne urobenú pre RoF, ale využiteľná de facto univerzálne. Priamo v hre je možné potom vypnúť utilitu použitím Scroll Lockom, klávesa Pause/Break znovunačíta daný profil.
Upravil/a Baron dne 11-12-2012 08:49
Hals - und Beinbruch!
 
Paulus
NÁVOD NA FlightFX

Piloti,

Jestlise vám líbí SweetFX pro ROF, tak budete milovat FlightFX nejen pro ROF!

Co je FlightFX?

Je to app, který ti dovoluje řídit nastavení SweetFX v ROF za pomoci GUI.

FlightFX was developed by our friend Gabi Lazar aka Laser at my encouragement.

Používáš-li SweetFX v ROF:

1. Stáhni a instaluj FlightFX.

Než ho poprvé otevřeš, zkopíruj svůj aktuální SweetFX soubor pro ROF, najdeš jej ve složce Data a umísti ho na bezpečném místě. Přejmenuj ho. Pak umístit nově pojmenovaný SweetFX soubor do složky FlightFX-Presets. Standardní cesta bude C:\Program Files (x86)\FlightFX\FX\SweetFX\Presets.

3. Spusťte FlightFX app a vytvořte profil pro ROF, napravo u řádky „Game Path“ klikni na „Browse for .EXE“ a zadej cestu, kde máš v PC ROF.exe.
4. V levé záložce Profile Manager v tabulce „Game Profiles“ se ti objeví ROF.exe. Vpravo zatrhni, tím ho aktivuješ pro ROF. FlightFX instaluje všechny nezbytné soubory do ROF složek a podsložek. Když odstraněním zatržení u Enable SweetFX, odstraníš všechny soubory z ROF.

5. Klikni vpravo na Edit SweetFX Settings.

6. Objeví se tabulka FX Settings klikni na Load From a vyber si předchozí nastavení, které sis přejmenoval.(Případně použij nastavení od autora – SweetFX_ROF_setting.txt nebo SweetFX_settings_Jason.txt). Tvoje staré nastavení se spojí s ROF ve FlightFX. Odsud můžeš tahat vše potřebné. Není třeba použít nastavení, to již je aplikované za letu.
7. Minimalizuj FlightFX a sposť ROF a měl bys vidět nastavení SweetFX ve hře. Kliknutím na ALT - TAB můžeš mezi ROF a FlightFX měnit nastavení či spouštět uložené.TXT soubory v průběhu hraní.

Prostuduj Readme. Lze ho zpřístupnit kliknutím na HELP.

Pokud nemáš SweetFX pro ROF:

1. Stáhni a instaluj FlightFX.

2. Spusťte FlightFX app a vytvořte profil pro ROF, napravo u řádky „Game Path“ klikni na „Browse for .EXE“ a zadej cestu, kde máš v PC ROF.exe.

3. V levé záložce Profile Manager v tabulce „Game Profiles“ se ti objeví ROF.exe. Vpravo zatrhni, tím ho aktivuješ pro ROF. FlightFX instaluje všechny nezbytné soubory do ROF složek a podsložek. Když odstraněníš zatržení u Enable SweetFX, odstraníš všechny soubory z ROF.

4. Klikni vpravo na Edit SweetFX Settings.

5. Objeví se tabulka FX Settings klikni na Load From a vyber si předchozí nastavení, které sis přejmenoval.(Případně použij nastavení od autora – SweetFX_ROF_setting.txt nebo SweetFX_settings_Jason.txt). Tvoje staré nastavení se spojí s ROF ve FlightFX. Odsud můžeš tahat vše potřebné. Není třeba použít nastavení, to již je aplikované za letu.

7. Minimalizuj FlightFX a sposť ROF a měl bys vidět nastavení SweetFX ve hře. Kliknutím na ALT - TAB můžeš mezi ROF a FlightFX měnit nastavení či spouštět uložené.TXT soubory v průběhu hraní.

Prostuduj Readme. Lze ho zpřístupnit kliknutím na Help.

Poznámka: Nastavené klávesy dělají to, na co jsou naprogramovány v profilu předtím než jsi letět s FlightFX. Vyber si klávesy, které nebudou v konfliktu s jinými programy či ovládači v ROF. Podívej se na každou novou změnu, kterou jsi udělal, když budeš potřebovat obnovit shadern. " key-code " je technický klíč # Windows pro použité tlačítko, které jsi vybral. Nastav kurzor do kolonky a stisknout požadovanou klávesu.

Klávesové zkratky:
Scroll Lock = vypnutí/zapnutí SweetFX při hraní
ALT – TAB = přepnutí do Windows bez zastavení hry – možnost úpravy SweetFX v průběhu hry
Pause-Break = spustit Shaders
Prt Scr = Screenshot
************************************************************
Doporučení: v nastavení grafické karty zadej „Řízeno aplikací“.
************************************************************
Podrobný návod v češtině si můžeš stáhnout zde: http://uloz.to/x6...vod-cz-rar
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
beermajkl
Škoda že jsem si příspěvek o řešení vyhlazování přečetl celkem později ale zapl jsem si MLAA a zas se mi celkem COD chce hrát,aspon' už se na mě nezubí německý kříže a tvary letadel už nevypadají jak nasraná pila.Chěl jsem se zeptat jesli někdo s ATI má taky po zapnutí MLAA pozitivnější pocit ze hry nebo je to jen můj přelud ze smutku celkovýho provedení hry.
 
clone9cz
Při řešení problémů se vzhledem nejen uvádějte sestav, ale také dioptrie.
 
http://www.wwii-illusion.net
beermajkl
Intel(R)Core(TM)i5-2400 CPU@3.10GHz (4GB RAM)
model H67MA-UD2H-B3
AMD radeonHD 6800 series
windows 7
Upravil/a beermajkl dne 06-02-2013 14:14
 
310_cibule
Šklebící se
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
beermajkl
Jsem v tomhle oboru těžce nováček,takže jsem prametry opsal ze základních vlastností systému a asi špatně ale aspon' jsem pobavil Úsměv
 
310_cibule
Ne ne, parametry svého kompu jsi opsal bezchybně. Clone ale vyzýval ještě k něčemu jinému Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
beermajkl
no právě,v tom jsem v pasti.nemám tady v okolí nikoho kdo by mi nějak pomohl,tak tu zkouším zjistit co se dá a myslel jsem že se někdo chytí na to co jsem napsal víše.
Upravil/a beermajkl dne 06-02-2013 16:50
 
Jara4
clone9cz napsal:

Při řešení problémů se vzhledem nejen uvádějte sestav, ale také dioptrie.


L: 0,7D, P:1.25D
 
313_Nevo
Diki clone, presiel som tvoj link na navod, ktory si mi dal vo vlakne FAQ ohladom nastavenia vyhladozovania.

Povodne som myslel, ze SMAA vo FlightFX u mna nejak nefunguje, po opetovnom odskusani som zistil, ze funguje, ale rozdiel medzi 'full' a 'min' nastavenim je u mna skoro nepozorovatelny.
Problem bude asi v tom, ze to SMAA ani FXAA sa neda 'vyzhavit' na viac ako 2xAA.

Na nete su rozne navody, par aj konkretne k COD:
http://www.evga.c...print=true


Odskusal som nasledovne veci:
FlightFX (SMAA)
http://simhq.com/...r_ROF.html

FXAA injector tool
http://www.dsogam...s-goodies/

SMAA injector
http://forum.1cpu...hp?t=31148


Kazda z tych veci svojim sposobom funguje, ale efekt nie je nijak valny. Najlepsie mam pocit ze mi fungoval ten posledny SMAA injector (kedze je vytvoreny priamo pre CLOD).

Edit: ako sa pise v navode na stranke evga, niektore veci funguju dobre v spolupraci s 'in-game 2xAA' ine, ako napr ten posledny SMAA injector, funguju zase dobre s 'in-game AA Off'.
Upravil/a 313_Nevo dne 10-02-2013 09:01
 
WT_Flan
Jedna verze smaa byla vcelku schopna, ta nějak vyhlazovala a zároveň neprasila obraz jinak
 
beermajkl
Taky jsem zkusil SMAAinjector a nic moc ale SweetFX který mi doporučil CSL1_Talbot,za což mu děkuju,mi hru oživil parádně.
 
313_Nevo
SMAA injector sa da pouzit dokopy s napr FlightFX (kde SMAA injector vyhladzuje a FlightFX ozivuje) Mrknutí
 
beermajkl
Mám zaplý MLAA a celkem mi to pomohlo,na SMAA injectoru jsem podle doporučení projel čtyři varianty a nic moc,můj názor.Nejvíc mě štve to třepetání u okrajů výsostných znaků.
 
beermajkl
zase já,chtěl jsem poprosit o radu,lítám CLOD s TFmodem,je to velmi pěkný ale co se týče stínů na zemi tak je mám mihotavý a v kokpitu kostrbatý,neuplný.tím nechci říct že by to bylo modem,myslím že tento problém jsem měl i v originální verzi,poradí mi někdo kde to poštelovat?dík
 
Lanc
Chlopi mohol by mi niekto prosim vas poslat nastavenie NVidie GTX 660? Niekto kto ma CloDa graficky na urovni NASA..Zamračený Neviem to dostat aspon na takuto uroven
[img]http://i71.photobucket.com/albums/i121/obergren/Bf-109E-3Yellow89_JG52.jpeg[/img] is not a valid Image.


a popravde, citat viem, ale prd rozumiem co su to za vyrazy n nvidiackom nastaveni. Dakujem
 
http://squadron.achileus.cz/
Lanc
dvojity pst
 
http://squadron.achileus.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 22:10
2 z 16 snad to stihnu na termín. Ale ty pruhy jsou děs.

15-05-2024 21:49
Nesnáším proužky o šířce 46 cm! Děs. A ani jeden to nemá stejně!

09-05-2024 09:43
Thou shalt not bear false witness.

08-05-2024 22:45
A nebo naopak? Takove "you" je i pro jednotne cislo a preklada se jako "ty"?

07-05-2024 20:34
Angličané si jenom vykají. Takove "you" je i pro množné číslo. Tedy v češtině se vždy překládá jako "vy".

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

34,900,459 návštěv