May 19 2024 02:09:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Speciálka - Středomoří 1942 - konvoj
Peter Winter
Držím palce všem bombardérům. Obzvláště tomu co zbylo ze žlutého roje. Mrknutí

Já si snad skočím někdy jindy Smutný
 
1stCL_Fucida
Chlapi, jsme připraveni na SVK TS

ts.vwings.net:4173
Heslo: net
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
AH_Enty
Snad se to alespoň trochu líbilo. Omlouvám se za menší zmatky s těmi letišti. Bylo to trochu syrové, ne tak skvěle připravené, jako jiné akce.
Mám v hlavě něco pro modré bombry - Ju-88. Asi tak okolo poloviny srpna.
 
310_Podrs
Byla to taková příjemná oddechovka.

Díky za akci,
Dominico De Coco.
 
http://www.310raf.com
Robo
Super to bolo. Enty dikes za organizaciu, prijemne ozivilo uhorkovu sezonu. Modrym vdaka za ucast a skody sposobene na majetku jeho vysosti. Bola to prca. Aj pltky sme potopili, aj makaronov potrapili, vselikde pobludili. Vdaka vsetkym Mrknutí
 
AH_Tibor
Díkes za organizáciu Enty a červeným za tréningy, tie boli z toho najzaujímavejšie.
 
saldy
Díky Enty, pěkný polet to byl, čím má člověk méně času na hru, tím více si vybírá kam vleze, a takovýhle speciálky jsou prostě to nej.
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Lekk
Tož hezká smrt to byla. Díkec Enty.
 
AH_Watson
Bylo to takové realistické Úsměv, první akce nezkušeného pilota. Nedočkavé vyhlížení cíle, útok stíhače, loď přímo přede mnou a následně klidný spánek na dně moře. Prima Mrknutí
 
Hoper
samo díky Entymu, ale chtěl bych i poděkovat zúčastněným za zodpovědný příchod, takže akce skutečně začla v slibovaných 21:00...
to se jen tak nevidí :)

během akce jsem si užil všechno - předstartovní pidiproblém a restart mise :)), docela odsýpací start(y) ve skupinách, seřazování, let v malé výšce, čekání na cíl a "hlídače", průlet hlídače s palbou, cíl, úspěšný "zához", poškození (fatální - uhořelo mi nejspíš křídlo), smrt :)

během té hodiny jsem se bavil a ještě stihl jít včas spát, takže jsem dnes byl v práci dokonce o 5minut dřív :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
1stCL_Wolke
Jeho předkové byli - Taliáni? - Ne, Italové! Úsměv
http://www.youtub...ge#t=3023s

Taky díky, po dlouhé době akce z úplně jiného soudku se super atmosférou a spoustou italského humoru na TS Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Wolke dne 27-06-2012 10:39
 
lochness
Priznam se, ze primo behem letu jsem byl dost rozhozenej chaosem, ktery panoval, ale jak jsme to probirali bezprostredne po akci, vznikaly legracni situace Šklebící se

Za "sve modre" musim rict, ze jsem spokojeny. Chlapci se me skvele drzeli na trenincich i pri akci, i pres moje chaoticke manevrovani, vsechna torpeda jela a nakonec byly i zasahy, takze ja nemam nic, co bych jim vytknul.

Timto bych chtel podekovat vsem zucastnenym, zejmena pak tem, co se ucastnili treninku s modrym rojem (vcetne talianu), protoze to byla nezanedbatelna cast zabavy z cele akce.
A tez bych rad podekoval Entymu, za peknou misi a organizaci.

Skoda, tech srazenych clunu, ani pro nas to nebylo jednoduche, protoze nebylo na co utocit, ve vysledku sme si dost zavazeli a par stroju na to zrejme doplatilo. Je mi lito i tech, co se nakonec nemohli zucastnit. Mohla tam byt vetsi mela na priletu Šklebící se



Na zaver se hrde hlasim coby obet hlavni Dominica de Coco (ci jaxe ten makaron jmenoval). Snad prvni ranou mi vazne zranil pilota a ja se rozkrisnul o hladinu. Pekna rana

kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg
 
DarkTatka
Akce fajnova, dekuji italskym hrdinum za zpestreni letu Úsměv

Za modrou letku hlasime 100% zasahu, 0% preziti. V druhem letu 100% zasahu 66% preziti po naletu, navrat na letiste 0% (dostali nas Chuckove z Ju88). Slibovane medaile ocekavame 6 sáhů hluboko Úsměv

Skoda ze ackoli jsme na trenincich vypracovali utoky tak abychom se neposrazeli a nepozabijeli se navzajem torpedy, tak v ostre misi jsme leteli uplne jinak, utocili jsme s maniakalnim vyrazem v tvari a krikem hura na rtech a pulka lidi nezvladla ani odhodit torpedo (coz se jim v tom zmatku nedivim). Skoro bych rekl utok po italsku Mrknutí Trochu me to za ty kteri zodpovedne chodili na treninky mrzelo.
Na nas natrenovany klestovy utok pak tak nejak nedoslo.

No ale meli jsme to aspon i s ohnostrojem, ne?
Upravil/a DarkTatka dne 27-06-2012 10:59
 
310_Podrs
lochness napsal:
...

Na zaver se hrde hlasim coby obet hlavni Dominica de Coco (ci jaxe ten makaron jmenoval). Snad prvni ranou mi vazne zranil pilota a ja se rozkrisnul o hladinu. Pekna rana


Ano, opálený D. De Coco otevřel zápas, poté ještě střelbou ze svých naleštěných a mocných zbraní poškodil jeden střední bombardér a jeden doporovodný těžký stíhač (neladných rozměrů, ti Briti nikdy neměli smysl pro design) a poté mu došlo palivo, které vyteklo po zásahu jedním z bledých britských gentlemanů. Bohužel italské stroje nejsou vybaveny samosvornými nádržemi, protože všechen kaučuk je u nás používán k výrobě prezervativů.

Svůj krásný letoun v pořádku posadil na vodní hladinu a byl vyzvednut z vln kolem projíždějící lodí, která už byla plná zachráněných námořníků z dalších 4 plavidel, která se ve zběsilém manévru navzájem srazila.

Ačkoliv není účel manévru, který vedl ke srážce, přesně znám, spekuluje se na základě svědectví Comune di prima classe Emanuella Di Ricci Picci, že kapitáni lodí se domluvili na podání hlášení vrchní admiralitě, že se jim nepodařilo najít cílový přístav a tak se rozhodli otočit své lodě a vrátit se zpět odkud vypluli. Bohužel se už nedohodli na straně, kam budou točit.
 
http://www.310raf.com
Robo
Podla britskej rozviedky doslo k uvedenej zrazke lodi na zaklade dokladne premyslenej sabotaze. Britsky spion s krycim nazvom Bruno Pochucco uzavrel v istom bare v istom pristave s kapitanmi oboch lodi (nezavisle na sebe, pochopitelne) stavku, ze nedokazu urobit na hladine stredozemneho mora dokonalu kruznicu.

Mna osobne najviac zaujala navigacia a fakt, ze sme lode nasli presne podla planu. To mi bolo okamzite podozrive. Pri prvom utoku sa cerveny roj na cele s turbopermonom dostal do vyhodnej pozicie a odhodil torpeda. Hlasene boli 2 zasahy torpedoborca, namornici v panike nakladali vino a susene figy do zachrannych clnov, niektori zivo gestikulovali a s kuceravymi hlavami zaklonenymi vzad vykrikovali na oblohu oplzlosti a vycitky. Ini sa hadali s manzelkami a pokusali sa najst zatulane deti. Niekolki boli videni, ako sa v znacne podnapitom stave naklanaju cez zabradlie a osobnymi zbranami strielaju na torpeda plaziace sa k lodi.

Pri utoku doslo i k stratam, ked nas drahy a nebojacny velitel AH_Permon dostal priamy zasah z torpedoborca. Kukulo i ja sme sa odplizili kamsi na sever, sam som bol poskodeny strelbou z lode a navyse ma trosku pozuvala nejaka Machhi. Nudzove pristatie do teplych a pohostinnych vod prebehlo hladko, posadku cakal bezny udel stroskotancov, ako lov ryb, tazky upal, pexeso, dehydratacia, zanedbana hygiena, latentne ludozrutstvo a potupna zachrana osklivym plavajucim clnom.

Druhy let prebehol v spolupraci s modrym rojom, pri ceste k lodiam som postretol Machhi v zavese za saldyho A-20, nuz som pouzil palubne zbrane i sledoval v rozkosnej piruete skonceny manever. Ti Taliani su ini macchri!

Utok temer za tmy, krasny panaromaticky vyhlad na Lochov utok na torpedoborec, strasne pekne to vyzeralo. Potom som bol svedkom Cendicovho suboja s Machhi, ktory prebehol priblizne nasledovne:

Cendic letel. Letela aj Macchina. Machhina narazila do Cendica. Do mora pada kozmicky odpad, casti tiel, horiace kusy plechu osvetluju bojisko. Moc pekne to bolo.

Po ukonceni pozorovacej casti letu som previedol s Tatkom utok na zvysne dva torpedoborce, obaja sme boli napriek treningu uspesni. Navrat domov. Daco mi dajako rozdymilo motor, s Lochom som sa drzal kym sa dalo, potom sli pomoct Kukulovi s Ju-88, vsetci zahynuli, iba ja som sa stratil. Pristatie sa mi skoro podarilo, ale mal som transfering mission.

Let ako taky uspesny, napodiv som trafil obe torpeda. Ja som to robil prvykrat v zivote, ja sa bombarderov hanbim. Kebyze chcem tak sa mi to nepodari! Moja uloha bola zaloha navigatora Tatku, ale ten sviniar moju pomoc vobec nepotreboval, tak som smutne so stopkami v ruke aspon pltky potrapil. A este sa nam podarilo navies Panka nazad ku nam ked mal na otocnom bode 23b transferring mission.

Kliestovy utok je pre zbabelcov. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
 
DarkTatka
310_Podrs napsal:
Ačkoliv není účel manévru, který vedl ke srážce, přesně znám, spekuluje se na základě svědectví Comune di prima classe Emanuella Di Ricci Picci, že kapitáni lodí se domluvili na podání hlášení vrchní admiralitě, že se jim nepodařilo najít cílový přístav a tak se rozhodli otočit své lodě a vrátit se zpět odkud vypluli. Bohužel se už nedohodli na straně, kam budou točit.


Ja si to predstavoval ze na lodich byli tidle kluci a vedeli dobre ze jsme na ceste Úsměv
americaexplained.files.wordpress.com/2011/01/asterix.jpg
 
lochness
Britska rozvedka se domniva, ze konvoji velel kapitan Francesco Schettino ze sve lodi Costa Concordia Originale.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg
 
310_Max
Antonio de Tuti děkuje za specku.Úsměv
 
TozziFan
Díky za tvůrci specky a všem ostatním za pohodový večer.
 
Cendic
Nedostatek kapitanu na italske strane donutil veleni namornictva udelat osudove rozhodnuti, a to na jeden konvoj pouze dva kapitani, pricemz jeden z nebohych kapitanu byl silne posilnen LAMBRUSCEM.

Onen kapitan se rozhodnul zachranit drahocene LAMBRUSCO a prikazal svazat lode do katamaranu s nadeji ze pri utoku se napadene lode podrzi navzajem.

Osudove zjisteni bylo ze nepocital s ovinenou posadkou na obou lodich, a sam se pritom nachazel na lodi cislo tri.

Vynatek z kapitanova deniku nalezeneho v sektoru L 12. v prazdnem zachranem clunu.

Diky za polet stalo to za to. Jen tak dal Mrknutí
Upravil/a Cendic dne 27-06-2012 15:43
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 22:10
2 z 16 snad to stihnu na termín. Ale ty pruhy jsou děs.

15-05-2024 21:49
Nesnáším proužky o šířce 46 cm! Děs. A ani jeden to nemá stejně!

09-05-2024 09:43
Thou shalt not bear false witness.

08-05-2024 22:45
A nebo naopak? Takove "you" je i pro jednotne cislo a preklada se jako "ty"?

07-05-2024 20:34
Angličané si jenom vykají. Takove "you" je i pro množné číslo. Tedy v češtině se vždy překládá jako "vy".

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

34,905,882 návštěv