May 18 2024 13:58:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Simulator Battles
kouty
pokud někomu vadí, že tiger propálí t34 na kilometr tak ať jde hrát WoT
edit: to video je vtipný Šklebící se takový rudý nářky...ale že to jezdí jako kretén to už nevidí
Upravil/a kouty dne 01-06-2014 16:28
 
Merten
Wolvercorte napsal:

Merten napsal:

Tak a teď se tady rozjede debata o tom kdo je OP a kdo není OP Šklebící se

To je přesně to, co chci =D Rozjet debatu a něco se dovědět.
Jediný co se dozvíš je,že budou obě skupiny řvát,že ta druhá je OP.Že Tiger nemá tohle,Téčko tamto,Isuna ono a König je ... bla,bla,bla vypovídací hodnota nikde.Notorickej němec bude řvát,že ho téčka prostřelujou na x metrů a naopak notorickej rusofil,že je s tím téčkem není schopen prostřelovat na y metrů.Jediný čeho se dočkáš budou hádky o tom kdo koho dává/nedává na ránu apd. Budou se tady hádat dvě skupiny lidí vydatně nakrmený propagandou o tom jak naše bylo lepší a jejich horší.Jestli bylo možný prostřelit tank a nic tam nezničit atd. A efekt? 0 Úsměv
 
Tom_The_Maniac
Merten napsal:

Wolvercorte napsal:

Merten napsal:

Tak a teď se tady rozjede debata o tom kdo je OP a kdo není OP Šklebící se

To je přesně to, co chci =D Rozjet debatu a něco se dovědět.
Jediný co se dozvíš je,že budou obě skupiny řvát,že ta druhá je OP.Že Tiger nemá tohle,Téčko tamto,Isuna ono a König je ... bla,bla,bla vypovídací hodnota nikde.Notorickej němec bude řvát,že ho téčka prostřelujou na x metrů a naopak notorickej rusofil,že je s tím téčkem není schopen prostřelovat na y metrů.Jediný čeho se dočkáš budou hádky o tom kdo koho dává/nedává na ránu apd. Budou se tady hádat dvě skupiny lidí vydatně nakrmený propagandou o tom jak naše bylo lepší a jejich horší.Jestli bylo možný prostřelit tank a nic tam nezničit atd. A efekt? 0 Úsměv

Tak jako není to úplně klasická potřeba vyvolávat FlameWar, to ne... ale kdo si najde čas a mrkne na to video, udělá si obrázek o čem mluvím. A proto bych pak rád slyšel, jestli to, co se tam tvrdí, je podle vás, dámové, pravda nebo blbost. Vím, že to můžu ignorovat a myslet si svoje, ale rád sdílím s ostatními (což je mimochodem hřích, takže bacha na mě =] )
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)
 
313_OTU_oblak
je třeba si uvědomit, že tohle není historicky korektní hra v náhodných bitvách.

Proto doufám v tankové eventy, které budou podle roku, ne podle domaraseného BR a ještě zprasené nefunkčním MM.
 
Baron
Mno... Takže po intenzívnych bojoch hrdo hlásim, že som sa v SB dopracoval ku Koenigstigrovi s vežou Henschel, k Pantherovi G a chýba mi už iba kúsok do Jagdpanthera. U Ruslí je to slabšie, tam mám najvyššie iba T-34/85 (DT), SU-152 a za chvíľu by mal byť KV-85.

Ak mám zhrnúť momentálny stav Ground Forces v SB, najväčším nedostatkom sú mapy - to sa má však v blízkej dobe zmeniť, snáď už v najbližšom patchi, kde by mali byť spojazdnené guľomety na tankoch a mali by byť aj posádky (pozor, nezamieňať patch so záplatami). V súčasnosti je tu jedna skvelá mapa Kursk - a potom dlho nič. Ano, dá sa docela dobre vyblbnúť aj na mape Jungle a Ash River (Karelia a Kuban sú pre tankové boje prakticky nepoužiteľné), ale pre kvalitný tankový boj je potrebné niečo také, ako je pri Kursku. Teda zvlnený rovinatý terén, s protitankovým delostrelectvom, a dostatočnou rozlohou, aby sa dalo aj taktizovať. Práve v tomto je Kursk veľmi dobrý, pretože strana, ktorá sa "zakempuje" spravidla prehrá, naopak strana, ktorá rozumne použije mix ťažkých a stredných tankov s letectvom, súpera prevalcuje.
Čo sa týka tankov, za najlepší tank považujem Panthery D, A, G. Aby nedošlo k omylu, tieto tanky sú zničiteľné rovnako ako akýkoľvek iný tank. A ruské 85 mm kanóny sú schopné poslať ho na večnosť na jednu ranu (samozrejme granáty ráže 122 a 152 mm pošlú do fujary každý tank na jeden zásah, vrátane Jagdtigra). Ovšem z hľadiska celkovej bojovej efektivity som zatiaľ na lepšom tanku vo WT nejazdil. Ide o kombináciu rýchlosti, pohyblivosti, palebnej sily a v neposlednom rade i odolnosti. Už v základe je hrozivým nepriateľom, a Panther s vycvičenou posádkou a so všetkými modifikáciam je jednoducho zabijak. Na strane Červenej armády je ťažké určiť najlepší stroj - T-34 sú bez výnimky jednoducho skvelé stroje. Je zaujímavé, ako sa zatiaľ podarilo vývojárom vystihnúť rozdiel medzi tzv. starou školou sovietskych tankov a novými T-34 a KV. Docela chápem pocity nemeckých tankistov pri prvých stretoch s týmito tankami - zatiaľčo T-26, BT-7, T-28 a T-60 nie sú problém ani pre Pz.IIC na prvých tieroch, keď sa objaví T-34, majú Nemci hodne veľký problém. O KV ani nehovorím - ale práve to sa mne osobne páči, pretože to historicky zodpovedá. Čo ma tiež teší, je nutnosť výberu vhodnej taktiky pri používaní rozdielnych verzií toho istého typu tanku a samozrejme pri použití stíhačov tankov je to úplne o niečom inom.
Myslím, si, že napriek chybám, ktorá súčasná verzia GF má (od nevhodných máp, cez zle urobené niektoré tanky - napr. Tiger, atď) má Gaijin v tomto našliapnuté veľmi dobre.
Hals - und Beinbruch!
 
CSW_Cassius Chaerea
Je až s podivem jak málo lidem vadí ta bonzácká minimapa, asi všem příjde good, že jim to automaticky ukazuje nepřítele před nima, ale i ve směru kam nečuměj...
 
Bierglass
No ono to má asi simulovat použití vysílaček nebo co.Čím více máš vycvičeného radistu tím jsi schopen přijímat a vysílat údaje o nepřátelských tancích.Já jsem výcvik radisty zcela podcenil a tak na minimapě nevidím skoro nic.Mnohem více mně však vadí, že T 34/85 mi rozmlátí Tygra i když proti sobě stojíme čelem.Většina soubojů pak probíhá následovně.Vidím Téčko,zaměřuji první výstřel,zásah,nepřítel poškozen,otáčí se ke mně čelním pancířem,střílí,polovina mé posádky je v bezvědomí, nepřítel nabíjí ,následuje finální rána ,mému Tygru odlétá věž kamsi a je po všem.Ještě větší sranda je, když se dostanu za nějaké Téčko, z velmi malé vzdálenosti střílím na motorový prostor,zasažené Téčko otáčí věž směrem ke mně a probije mi čelní pancíř na ránu.Možná je to tím, že ještě nemám vyzkoumaný účinnější typ munice.No dobře, třeba to byl opravdu pro Tygra vyrovnaný soupeř( i když Sovětští tankisté říkali něco jiného) ale nechápu jestli je to tedy pravda,že u T 34/85 mají dál možnost dvou životů a dělostřeleckou podporu, když bych tedy připustil tu možnost, že to to byli srovnatelné tanky.Já ruské stroje nezkoumám a moje tvrzení vychází jen z pozorování.Může se k tomu vyjádřit někdo kdo T 34/85 má?
 
CSW_Cassius Chaerea

1)No ono to má asi simulovat použití vysílaček nebo co.Čím více máš vycvičeného radistu tím jsi schopen přijímat a vysílat údaje o nepřátelských tancích.

2)Já jsem výcvik radisty zcela podcenil a tak na minimapě nevidím skoro nic.

3)Mnohem více mně však vadí, že T 34/85 mi rozmlátí Tygra i když proti sobě stojíme čelem.Většina soubojů pak probíhá následovně.Vidím Téčko,zaměřuji první výstřel,zásah,nepřítel poškozen,otáčí se ke mně čelním pancířem,střílí,polovina mé posádky je v bezvědomí, nepřítel nabíjí ,následuje finální rána ,mému Tygru odlétá věž kamsi a je po všem.Ještě větší sranda je, když se dostanu za nějaké Téčko, z velmi malé vzdálenosti střílím na motorový prostor,zasažené Téčko otáčí věž směrem ke mně a probije mi čelní pancíř na ránu.Možná je to tím, že ještě nemám vyzkoumaný účinnější typ munice.No dobře, třeba to byl opravdu pro Tygra vyrovnaný soupeř( i když Sovětští tankisté říkali něco jiného) ale nechápu jestli je to tedy pravda,že u T 34/85 mají dál možnost dvou životů a dělostřeleckou podporu, když bych tedy připustil tu možnost, že to to byli srovnatelné tanky.Já ruské stroje nezkoumám a moje tvrzení vychází jen z pozorování.Může se k tomu vyjádřit někdo kdo T 34/85 má?
1)To je simulace jako pr...Jedeš tankům do zad a ještě než se přehoupneš přes svah, nepřítel "šestým" smyslem tě odhalí a začne k tobě točit věží. Jestli chtěli simulovat rádio, tak měli umožnit hráčům klikat pozice nepřítele do minimapy. A ne aby minimapa fungovala jako radar, který ti odhalí nepřítele, kterého by si jinak vůbec neviděl...
2)Na radistovi jsem nikdy neměl ani bod a téměř vždy jsem viděl nepřátele v okolí.
3)Tygr má "jen" kolmých 100 mm, pro sovětskou T 34/85 prostřelitelné ze vzdálenosti cca 700 metrů.
http://www.wwiive...r/guns.asp
 
Robo
Bierglass napsal:

No ono to má asi simulovat použití vysílaček nebo co.Čím více máš vycvičeného radistu tím jsi schopen přijímat a vysílat údaje o nepřátelských tancích.Já jsem výcvik radisty zcela podcenil a tak na minimapě nevidím skoro nic.Mnohem více mně však vadí, že T 34/85 mi rozmlátí Tygra i když proti sobě stojíme čelem.Většina soubojů pak probíhá následovně.Vidím Téčko,zaměřuji první výstřel,zásah,nepřítel poškozen,otáčí se ke mně čelním pancířem,střílí,polovina mé posádky je v bezvědomí, nepřítel nabíjí ,následuje finální rána ,mému Tygru odlétá věž kamsi a je po všem.Ještě větší sranda je, když se dostanu za nějaké Téčko, z velmi malé vzdálenosti střílím na motorový prostor,zasažené Téčko otáčí věž směrem ke mně a probije mi čelní pancíř na ránu.Možná je to tím, že ještě nemám vyzkoumaný účinnější typ munice.No dobře, třeba to byl opravdu pro Tygra vyrovnaný soupeř( i když Sovětští tankisté říkali něco jiného) ale nechápu jestli je to tedy pravda,že u T 34/85 mají dál možnost dvou životů a dělostřeleckou podporu, když bych tedy připustil tu možnost, že to to byli srovnatelné tanky.Já ruské stroje nezkoumám a moje tvrzení vychází jen z pozorování.Může se k tomu vyjádřit někdo kdo T 34/85 má?


lol

Merten napsal:Notorickej němec bude řvát,že ho téčka prostřelujou na x metrů ...


Vyzera to zaujimavo, vcera vecer som nainstaloval Mrknutí
 
kouty
Cassius Chaerea napsal:


1)No ono to má asi simulovat použití vysílaček nebo co.Čím více máš vycvičeného radistu tím jsi schopen přijímat a vysílat údaje o nepřátelských tancích.

2)Já jsem výcvik radisty zcela podcenil a tak na minimapě nevidím skoro nic.

3)Mnohem více mně však vadí, že T 34/85 mi rozmlátí Tygra i když proti sobě stojíme čelem.Většina soubojů pak probíhá následovně.Vidím Téčko,zaměřuji první výstřel,zásah,nepřítel poškozen,otáčí se ke mně čelním pancířem,střílí,polovina mé posádky je v bezvědomí, nepřítel nabíjí ,následuje finální rána ,mému Tygru odlétá věž kamsi a je po všem.Ještě větší sranda je, když se dostanu za nějaké Téčko, z velmi malé vzdálenosti střílím na motorový prostor,zasažené Téčko otáčí věž směrem ke mně a probije mi čelní pancíř na ránu.Možná je to tím, že ještě nemám vyzkoumaný účinnější typ munice.No dobře, třeba to byl opravdu pro Tygra vyrovnaný soupeř( i když Sovětští tankisté říkali něco jiného) ale nechápu jestli je to tedy pravda,že u T 34/85 mají dál možnost dvou životů a dělostřeleckou podporu, když bych tedy připustil tu možnost, že to to byli srovnatelné tanky.Já ruské stroje nezkoumám a moje tvrzení vychází jen z pozorování.Může se k tomu vyjádřit někdo kdo T 34/85 má?
1)To je simulace jako pr...Jedeš tankům do zad a ještě než se přehoupneš přes svah, nepřítel "šestým" smyslem tě odhalí a začne k tobě točit věží. Jestli chtěli simulovat rádio, tak měli umožnit hráčům klikat pozice nepřítele do minimapy. A ne aby minimapa fungovala jako radar, který ti odhalí nepřítele, kterého by si jinak vůbec neviděl...
2)Na radistovi jsem nikdy neměl ani bod a téměř vždy jsem viděl nepřátele v okolí.
3)Tygr má "jen" kolmých 100 mm, pro sovětskou T 34/85 prostřelitelné ze vzdálenosti cca 700 metrů.
http://www.wwiive...r/guns.asp


Cassi přidej, 85 zvládne Tigera i na kilometr, ale v tom bych neviděl problém....spíše mě serou nulové průstřely viz. situace aka birglass....vyhoupnu se s panterem přes kopec, na vzdálenost 500+m trefím su-100 napravo od kanónu s nulovým efektem....su se zastaví, vystřelí, a zničí mi závěr, věž, kanón, což opravuju 5 minut a když to konečně opravím a vystřelím, tak mi uletí věž jelikož jsem měl poškozený závěr....je to k posrání Šklebící se
 
CSW_Cassius Chaerea
Popisuji reál...ne ten "simulátor radaru" Úsměv
 
Hoper
K minimapě - je docela dobře možné, že nekouká jen velitel tanku, ale i zbytek posádky, takže pak vidí na různé strany. Což je logické. A proto se vyplatí to levelování všech (a nutí tak hráče hrát více a více a ještě více ;)

Cassi, to, že je vidět stále stejně dobře není pravda - pokud mám zaměřeno přes miřiče, na mapě se mi radar zúží a některé "doty" mi z mapy zmizí. Přepnu zpět na velitele, rozhled se rozšíří a zmizelé doty se objeví.


S neprostřelením tanku je to samozřejmě stejné i za rudé - taky se občas vztekám, že "já mu nic neudělám a on jednou ranou...". Chyba nutně nemusí být JEN na straně hry :)
Ale uložil jsem si i vídeo, kterak se skopčáček snažil prostřílet mé odstavené a bezmocné KV. Pak mu asi došlo střelivo, tak to vzdal a šel jinam. Když jsem KV konečně opravil, rozjel se a - byl konec, Škoda, třebas bych ho pak ještě našel a oddělal jednou ranou (třeba...)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
WT_Horrido
Hopere seděl jsi někdy v tanku? Mám ti barvitě a sprostě popsat co a jak je vidět z Panzeru IV? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
310_McMarty
Pánové, jak prosím zaměřujete?

Jde mi o to, že jsem nepřišel na způsob odhadu vzdálenosti a nastavení náměru. To znamená, že když střílím na velkou vzdálenost, tak vystřelím, podívám se kam to padne a upravuji náměr tak dlouho až se trefím. Ale spotřebuji strašnou spoustu munice.

V Red Orchestře bylo zaměřování docela dobře vyřešeno, ale tady budu vděčný za rady.
 
CSW_Cassius Chaerea
Hoper napsal:

1)K minimapě - je docela dobře možné, že nekouká jen velitel tanku, ale i zbytek posádky, takže pak vidí na různé strany. Což je logické. A proto se vyplatí to levelování všech (a nutí tak hráče hrát více a více a ještě více Mrknutí

2)Cassi, to, že je vidět stále stejně dobře není pravda - pokud mám zaměřeno přes miřiče, na mapě se mi radar zúží a některé "doty" mi z mapy zmizí. Přepnu zpět na velitele, rozhled se rozšíří a zmizelé doty se objeví.
1)Spíš nekouká nikdo, když mají radarÚsměv. A ve výsledku jak ti potvrdí Horrido, lepší výhled z tanku většinou mají právě jen velitelé A v boji čumět okolo mohl stíhat taky jen většinou velitel.
2)Tak o tomhle sme se tu nebavili. Byla řeč o zkušenostech radisty nutných pro službu "radaru". Ale když už si to nakousl...ano takhle si jistě každý představí že funguje zpráva o nepříteli zachycená rádiem, kterou prostě tvůj radista nezachytí, když čumíš přes mířidla, asi prostě venkovní pohled vylepšuje příjem rádia. A pakliže ten radar na minimapě nesimuluje rádio, ale rozhled posádky, pak je dobré že má posádka tak skvělé vlastnosti vidět nepřítele za kopcem...Úsměv
Prostě je to strašná pí*ovina, která ty souboje neuvěřitelně ku*ví. Ale všici raději chtějí mít přehled a umírat v přestřelkách, než aby v jednom kuse chcípali od tanků o kterých nevěděli.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 09-06-2014 12:05
 
Hoper
WT_Horrido napsal:

Hopere seděl jsi někdy v tanku? Mám ti barvitě a sprostě popsat co a jak je vidět z Panzeru IV? :)

Nebáli se mě pustit do BVP. Nicméne socialismus již skončil, takže jsme ho jen prolezli za stojata, poblít nás za jízdy už nenechali. Velký tanky jsme jen hlídali :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
Hoper
Cassius Chaerea napsal:

Hoper napsal:

1)K minimapě - je docela dobře možné, že nekouká jen velitel tanku, ale i zbytek posádky, takže pak vidí na různé strany. Což je logické. A proto se vyplatí to levelování všech (a nutí tak hráče hrát více a více a ještě více ;)

2)Cassi, to, že je vidět stále stejně dobře není pravda - pokud mám zaměřeno přes miřiče, na mapě se mi radar zúží a některé "doty" mi z mapy zmizí. Přepnu zpět na velitele, rozhled se rozšíří a zmizelé doty se objeví.
1)Spíš nekouká nikdo, když mají radar:). A ve výsledku jak ti potvrdí Horrido, lepší výhled z tanku většinou mají právě jen velitelé A v boji čumět okolo mohl stíhat taky jen většinou velitel.
2)Tak o tomhle sme se tu nebavili. Byla řeč o zkušenostech radisty nutných pro službu "radaru". Ale když už si to nakousl...ano takhle si jistě každý představí že funguje zpráva o nepříteli zachycená rádiem, kterou prostě tvůj radista nezachytí, když čumíš přes mířidla, asi prostě venkovní pohled vylepšuje příjem rádia. A pakliže ten radar na minimapě nesimuluje rádio, ale rozhled posádky, pak je dobré že má posádka tak skvělé vlastnosti vidět nepřítele za kopcem...:)
Prostě je to strašná pí*ovina, která ty souboje neuvěřitelně ku*ví. Ale všici raději chtějí mít přehled a umírat v přestřelkách, než aby v jednom kuse chcípali od tanků o kterých nevěděli.

Cassius Chaerea napsal:

Je až s podivem jak málo lidem vadí ta bonzácká minimapa, asi všem příjde good, že jim to automaticky ukazuje nepřítele před nima, ale i ve směru kam nečuměj...

Reagoval jsem na tohle a to, že velitel kouká na jednu stranu neznamená, že osádka a jiné tanky v dostupu nekoukají jinam. A nejspíš je hra koncipovaná tak, aby se ty tanky našly a hráči po sobě mohli střílet (a pak nadávat, proč jim to nejde) než aby půl hodiny jezdili po mapě a hledali nepřítele a mapa pak skončila. Zákazník se chce bavit, ne nudit. A holt to nechali i v režimu SB... Ale pokud začneš prudit i jinde, třeba se ti podaří managery přesvědčit, že to dělají blbě.
A pak mi pověz, jak dlouho budeš čekat na připojení do hry.

A ad radista - a to si vem, jak bys viděl, když bys ho měl vycvičeného. To budeš vidět i ty tanky, co se ještě nenarodily ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
CSW_Cassius Chaerea
No Hopere takhle, mohl jsem být jejich zákazník, ale nebavil jsem se...ta střílečka s radarem mě kazila dojem(dneska jsem kurva slušnej) toho že sedím v tanku a že šikovným manévrem můžu překvapit a zničit početnějšího nepřítele.

EDIT: Ještě že Wittmanna u Villers-Bocage nezachytil radar, respektive všude koukající posádky amerických tanků. Úsměv
 
Hoper
bohužel jsi malá cílová skupina - business je kurva (šak to sám víš)
ale při svém věku by ses tomuhle už divit neměl :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
Bierglass
Hoper napsal:

WT_Horrido napsal:

Hopere seděl jsi někdy v tanku? Mám ti barvitě a sprostě popsat co a jak je vidět z Panzeru IV? Úsměv

Nebáli se mě pustit do BVP. Nicméne socialismus již skončil, takže jsme ho jen prolezli za stojata, poblít nás za jízdy už nenechali. Velký tanky jsme jen hlídali Úsměv


To mně dala strana a dělnická třída takovou důvěru,že jsem to mohl (rozuměj musel) během své ZVS řídit Nevím co vidí řidič z tanku ale z BVP celkem prd. Při jízdě po silnici to docela jde i v bojovém režimu.V terénu už je to výrazně horší.Čím vyšší rychlost tím méně vidíš.Houpe se to nahoru a dolu tak,že je vidět nebe nebo bláto kousek před vozidlem,občas zahlédneš nějaký strom nebo jiný orientační bod a děláš jen to co ti říká velitel.No pořád lepší než ty chudáci vzadu. Na cvičeních bylo zábavné nácvik střelby
bez zastávky,kdy bigoši měli z těch střílen v bocích trefovat terče.Byli rádi,že jsou rádi a ještě měli něco trefit.Ty zásahy do terčů snad musel dělat někdo dopředu aby se splnilo na 110% jinak to snad ani není možné.Šklebící se Ta jejich střelba byla dobrá tak akorát na vyplašení zvěře.No hlavně když se splnilo a koukal z toho opušťák.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 22:10
2 z 16 snad to stihnu na termín. Ale ty pruhy jsou děs.

15-05-2024 21:49
Nesnáším proužky o šířce 46 cm! Děs. A ani jeden to nemá stejně!

09-05-2024 09:43
Thou shalt not bear false witness.

08-05-2024 22:45
A nebo naopak? Takove "you" je i pro jednotne cislo a preklada se jako "ty"?

07-05-2024 20:34
Angličané si jenom vykají. Takove "you" je i pro množné číslo. Tedy v češtině se vždy překládá jako "vy".

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

34,902,953 návštěv